THE INDIAN CHEF

THE INDIAN CHEF Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 782 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Indian Chef. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 12:19 Best Indian food in Rotterdam; delicious! Portions are big, delivery service fast and friendly. Will order again!
15 mei 2022 om 20:51 Heel lekker!
13 mei 2022 om 18:47 Alles lekker vers en warm, vriendelijke bezorger, vaker besteld nooit een teleurstelling, alleen jammer dat zelfs gerechten waarop staat mild gekruid nogal pittig zijn
11 mei 2022 om 22:23 Heerlijk eten en snel bezorgd, dit gaan we snel weer bestellen!!!
6 mei 2022 om 10:30 We kregen uitgedroogd oud vlees. Alles was 3 x opgewarmd. Ben heel erg teleurgesteld. We betalen geld voor ons eten. Als ik iets bestel moet het ook vers zijn. We bestellen gemiddeld 2x per week bij ze maar dit is vanaf nu een hold restaurant
5 mei 2022 om 22:50 Prima op tijd, lekker warm, en lekker eten, ik zou opnieuw bestellen
3 mei 2022 om 22:18 droge kip, saus niet kruidig genoeg, niet echt lekker Indiaas
28 apr 2022 om 8:11 Klein probleempje, goed opgelost!
24 apr 2022 om 18:30 Eten was warm en erg smaakvol. Zeker een aanrader
22 apr 2022 om 19:07 Food was great, delivery unfortunatly fell over and everything was soaked, still tasted great, though!
16 apr 2022 om 22:20 Snel bezorgd en lekker weer
14 apr 2022 om 8:06 Als altijd. Lekker!